helg, för mig i allafall :)


Torsdag idag och fredag i morgon!
I morgon ska jag försöka slutföra min äckliga filosofi uppgift.
Har kommit på en sak, jag HATAR filosofi.


I morgon ska jag till systemet, ska köpa vin.
& på lördag ska jag ut och parta.
Kul, kul...

I´ll be back tomorrow

Kisses


Katt-tortyr!

Min hund är knäpp. Hon ligger och suger på sin katt och sen somnar hon med den i munnen!

Bildbevis:
En styck sugande hund!



Uppdatering: Jag har tackat Ja till koordinatortjänsten.
Kommer få ett eget kontor tillsammans med min näktergalenkollega, egen dator osv.
Kuligt :)


Att ta, eller inte ta chansen...

Hejsan! Den här dagen har satt många tankar i mitt huvud. Undrar om jag kan förmå mig själv att ens kunna sova. Så här är det. Jag har blivit erbjuden ett 30% tjänst som koordinator på Kristianstad högskola, vilket innebär att jag ska vara delaktig i det projektet som jag redan nu håller på med fast på en helt annan nivå. Är givetvis väldigt hedrad att de ens har tänkt på mig, vilket jag också hunnit tänka mycket på. Tror det kan handlar om min ålder samt mina tidigare erfarenheter som barnflicka gällande valet av just mig men det kan också vara något helt annat. De kanske ser mig som ett lämpligt offer hehe, vad vet jag? Problemet är bara. Har jag tid med detta? Oavsett vad, så måste skolan gå före allt annat och med tanke på det stora avståndet så tar ju bara pendlingen en väldigt stor del av min redan så måttliga fritid. Dessutom har jag redan anmält mig till en 3 månader lång utlandspraktik vilket betyder att jag ska läsa global hälsa samtidigt som sskprogrammet. Tar jag mig an detta också kan det innebära att jag tar mig vatten över huvudet. Går jag in i ett projekt vill jag också kunna fullfölja det till hundra procent och inte prestera medelmåttigt om ni förstår vad jag menar. Då är nästa fråga. Ska jag strunta i utlandspraktiken för detta eller kommer jag klara av det också! Hmm. Ja, jag har minst sagt en del och tänka på och förmodligen kommer jag få lättare att bestämma mig efter i morgon då jag ska ha ett möta ang detta. Jag får återkomma med mer om detta efter morgondagen då förhoppningsvis många frågeteckan har suddats ut.


Nu ska jag bänka mig framför Tvn. Kom nämligen hem från skolan för en halvtimme sedan! och klockan är över 21:00. Har haft grupphandledning med Näktergalen. Trodde det skulle vara trist och utdraget men tvärtom så visade det sig vara riktigt lärarikt och intressant. Jag fick prata med andra mentorer och om hur de har det med sina mentorsbarn. Fick dessutom lite tips på vad jag och Ida kan hitta på för att skapa en lite närmre relation.
En del av syftet med projektet är ju trots allt att vara en bra förebild.

I morgon ska jag i varje fall träffa Ida och vi ska faktiskt inte göra något speciellt alls. Vi ska bara va. Då kanske vi får tillfälle och prata om sånt som inte annars kommer upp som när vi är på Bio eller på Andys lekland. Ska bli kul!

På återseende

Måndag 25/1-10 och det är fortfarande låååång tid kvar till sommaren

  Idag är jag så nöjd med mig själv. Spenderade hela förmiddagen i skolan därefter begav jag mig till Sjukhusbiblioteket och lånade lite böcker, sen åkte jag hem, hämtade Donna och gick en promenad med henne, lämnade tillbaka Donna till damen som passar henne och stack ner och tränade. Blev hela 17 minuter på crosstrainern och 24 min på bandet. Efter träningen hjälpte jag M med att koppla in och hänga upp hennes nya lampa för att sedan börja tvätta och äta kvällsmat! Visst har jag varit produktiv! Inte ofta det händer. Haha
Nu har jag precis tagit en välförtjänt dusch och ska snart börja vika min tvätt.
Puuh. Så tyvär har jag inte tid och sitta här längre. Vi hörs i morgon kära vänner





God natt &  på er!


Söndag 24/01-10, Vita tänder kanske?

Söndag igen... Har varit en lugn och skön dag. Har hjälpt mamma med lite städning och tjänat ihop lite pengar som sedan blev en betald skuld till henne :) Easy come easy go! Köpte ju lite underkläder och ett linne på Åhlens i går. Halva reapriset gillas starkt :) Det gillades till och med så mycket att jag var tvungen och pysa ner där idag igen men på söder den här gången. Blev en söt liten klänning, ett sett underkläder till Valentine och ett till par lycra trosor. Nu har jag i allafall så att det räcker året ut! Lägger ut bilder på det lite senare! Sen vann jag en aktion på tradera bestående av tandblekningskit. Ska bli super kul och testa. Inte för att jag är i så stort behov av det men lite vitare tänder skadar ju aldrig. Återkommer med resultatet sen när jag testat det.





Usch, jag har nu en tuff vecka framför mig. Upprop till den nya kursen som börjar i morgon. Ska läsa filosofi och omvårdnad. Låter inte så värst spännande eftersom filosofi verkligen inte är min grej. Fick knappt godkänt i filosofi A på gymnasiet. Hmm, men nu finns i allafall viljan att bli något vilket jag hoppas underlättar skolgången. Nu hädan efter så går jag i skolan princip varje dag, 9:00-16:00 utom i morgon. Sen veckan där på börjar jag 8:00 två dagar. Vilket innebär att jag måste ta mig ner till tåget redan 05:10. Där snackar vi omänskligt! Det jag vill komma fram till med detta är följande: Hur ska jag hinna med min träning om jag kommer hem så sent som 19:00?? Jag måste träna minst 2 ggr varje vecka, helst 4 för att få the summerbody 2010!

Nä nu är det Mat som gäller. Hajsing bajsing


Saturday night feever




Idag:
- Gymmat med Karlsson
- Fikat på favvofiket Level med mammsen
- Köpt underkläder på rea, 5 par trosor 100:-
- Lagt bud på en urläcker korsett på tradera

Nu:
- Skratta mig fördärvad åt Christ tucker på 3:an
- smaska på en apelsin

Jag är en enkel tjej som inte kräver så mycket :)

Mys vidare

Kramar


Dagen som Gud och jag glömde!!

USCH, så kan jag sammanfatta min dag i ett ord. Vaknade kl 7 av min kära dam som passar Donna ringde och frågade var hunden blev av. Mina tentor skulle skrivas klockan 9:00 i Kristianstad och där vaknar jag kl 7:00. Vanligtvis tar jag ju bussen ner till knutpunkten strax efter 6 på morgonen. ÅNGEST, jag slängde på mig kläderna, borstade tänderna sen kom min darling dogwatcher och hämtade Donna. Sen slängde jag mig in i den röda ferrarin och anlände till Högskolan 8:50. Puuhh, men jag hann ju inte plugga på min prekliniska tenta på tåget som jag hade tänkt. Så den tentan är jag så gott som körd på! Men läkemedelsberäkningen har jag fortfarande lite hopp om! Nu när jag har kollat upp de rätta svaren så är jag ganska positiv men det kan samtidigt vara en tillfällig sinnesförvirring. Vi låter det vara och ser hur det blir. Orkar inte tänka på det mer för nu e det bannemej HELG!

Efter tentorna så mötte jag upp mitt lilla mentorsbarn utanför SF i Kristianstad. Vi såg Alvin och gänget 2. Hmm. Ja Ida tyckte om filmen i allafall och det hade säkert jag också gjort om jag vore 15 år yngre. Försökte få henne att se det regnar köttbullar för den verkade ju lite rolig, men det var lönlöst. Det var Alvin & gänget som gällde.

Nä nu ska jag inte anstränga mig mer. Ska bänka mig framför Tvn.

Adios


Favorit i repris

Alla borde ha en discodusch! Mer glamour i vardagen tack!




Gammalt luder Vs Vickan silvstedt

Slingade håret idag. Blev en märkbar skillnad.
Så nu slipper jag känna mig som ett slitet gammalt luder, milt utryckt.
Orka göra i ordning sig när man ändå ser ut som ett vrak i håret?
Så nu är det ändring på det! Ska vara glamorös varje dag framöver precis som vickan ;)

Observera att jag är lite halvskabbig ändå på efter bilden eftersom jag precis kommit hem från gymmet....
Gosch! Vilket djur jag e! Är så stolt över mig själv. 3 dagar den här veckan. Slå det ni!.. och mikkis du får inte kommentera för jag vet att du tränar 4 dagar i veckan, men ni andra. HA! :)
Before:



and after:


smoothie är the solution for the candysuuug

Nyss hemkommen från mitt brutala träningspass. 40 minuter på motionsbandet dvs bort med 300 kalorier sen lite arm och magövningar. Känner mig mäktigt stolt... sen blev det inom Santorini en runda där det bjöds på kaffe :)

Jag har ett mäktigt bra tips till er alla där ute som vill bli smala och fina till sommaren. Jag har lovat min kära vän mikkis att jag ska sluta äta godis, ett tag i allafall. Detta gör jag givetvis för min egen skull men det är lättare att hålla ett vad om man lovar någon. Äter jag en godisbit så ska jag bjuda henne på en tre-rätters. Hehehe Inte för jag har något emot att bjuda Mikkis på middag men så lyder i allafall vadet.

Problemet är att mitt sötsug fortfarande sitter i och för att bli av med det så slurpar jag i mig en smoothie på vaniljyoghurt, frusna bär och en halv banan. Nu vet jag att det finns massa socker i yoghurten men det är i allafall bättre än massa gottis.

Ser de inte smaskiga ut?



Bjuder också på en bild från nyår. Jag och mikkis i vårt esse :)



Nu är det dags att hoppa in i duschen! Adios amigos


Onsdag 20/1-10

Hejsan! Då var det Onsdag idag, gud vad dagarna går fort. Snart helg igen!
Idag ska jag bli utbjuden av mikkis och cilla. Har fått i uppgift att välja något ställe men har svårt att komma på något. Jag gillar ju Café viva starkt så vi får se vad tjejerna tycker om mitt förslag.

Nu ska jag ta en snabbrunda med hunden, sen ska jag köra några läkemedelsberäkningar för att sen pysa ner till gymmet på jakt efter min platta mage. Hahaha det lät roligt. Hrrmmm. Nä men sommaren är på intåg, jag känner det på mig. Fick en månads träning av Karlsson på Nautilus och jag tycker det verkar bra där. Hörde med Mikkis om aktiverum (tror jag det va) men där kostade ett årskort 4740:- Men hallå hur fasen tror de att studenter ska ha råd med det! Usch, blir så sur. Så det lutar åt Nautilus. Det är lagom stort, blandade åldrar och jag har hyffsat närma dit. Plus att ett årskort går på lite mer humana 3200:- En sak som jag måste höra med dem först är om man kan frysa kortet under sommaren! Känns onödigt att betala för träning om man ska sticka till grekland några veckor eller ta en sista minuten med morsan. Fast jag är iof tveksam till om det blir grekland överhuvudtaget. Eftersom jag är tjänsteledig så måste jag nog jobba större delen av sommaren på städ. Vi får se hur det går.

Nä som sagt, nu måste jag pysa.

Förresten jag fick hem den här klänningen/tunikan.
Vad tycks?







Fast money

Var på bio i Lund i går med käraste. Vi såg Jens film Snabba cash. Mucho bra.
Nog det bästa sverige har kommit med på länge. Väldigt osvensk och full fart hela tiden,
men den var ärligt talat lite jobbig att se. Vill inte säga för mkt om det är någon där ute som ska se den.
Men en sak är säker. Fy fasen så äcklad jag blev av de "jet-setarna"! Hur kan man vilja vara delaktig i en sådan fruktansvärd ytlighet. Blää. Synd att jag inte läst boken innan för enligt S så hade de uteslutit några viktiga detaljer i filmen, bland annat om JW syster...

Nu måste jag skynda, ska ner och träna med karlsson på Nautilus. Typ 4 månader sedan jag rörde ordentligt på fläsket.
Så det ska bli trevligt.


Fel video sist!


Märkte att jag la ut fel video sist.
Det är ju givetvis den här jag menade
Lyssna och skratta!!


Lördag 16/1-10

Nu ska jag bege mig till min moster som är receptarie på apoteket och få lite undervisning i farmakologi.
Tur att man har lite kontakter *hoho*
Sen ska jag fixa till lite enkel mat ikväll, närmre bestämt tortillas. Får ta hand om min pojk nu när han har gått och blivit förkyld en tredje gång inom loppet av 2 månader. Helt crazy! Smittar han mig en tredje gång så kommer jag bli lack. Trött på att gå och snörvla hela tiden.



Har varit en runda på familia med mamma. Fick fönstershoppa lite. Köpte lite kläder på Gina, Lindex och Cassels i min fantasi. I verkligheten blev det bara lite hundmat och människoföda. Tråkigt värre!




Gud vilken söt hund man har om man jämnför med freaket på bilden :)
Ha en super mysig kväll för det ska jag ha!


Heeeeeeeelg

Yes. Nu är den här! Den jag längtat efter hela veckan! Den jag drömmer om på nätterna. HELGEN! haha. Nä skämt å sido. Visst är det skönt med helgen men skolan är nästan lika rolig, bortsett från dagens föreläsning om arbetsrätt. Usch det kändes som jag dog långsamt under föreläsningen. Som tur var så hade jag gamla tentor att sysselsätta mig med under föreläsningen så tiden gick hyffsat snabbt ändå.

Nu är jag hos min kära mor och väntar på att bli utfodrad.
Långkoksgryta står på menyn. Mums!

Återkommer i morgon. Orkar inte se mer bokstäver.
ADIOS Amigas






Det roligaste jag har hört på länge...

Min kära mikkis kom ju till mig igår och hjälpte mig med läkemedelsberäkning och efter det så visade hon mig ett youtubeklipp med felsägningar vid svensk/engelsk översättning.
Det är egentligen bara ljud så ni behöver inte se videon. Men spola fram till 1 minut och lyssna sen igenom HELA.
Hahaha det roligaste jag citerar: Fuck a shy lapplander :)





Torsdag 14/01-10


Hejsan där ute! Kom precis hem från en heldag i skolan. Har haft Farmakologi hela dagen. Inte världens roligaste ämne men ändå väldigt viktigt. Vi fick ut vår hemtenta som ska vara inlämnad till den 22:e. Den verkade inte vara så värst svår och kan nog vara avklarad på 2 dagar. Ska beskriva hur ett stesolidliknande preparat (opioider) kan påverka äldre människor samt välja ut några punkter som är viktiga för en sjuksköterska att kunna i samband med läkemedelshantering.

Sen fick jag tillbaka min fysiologi och anatomi tenta. Hade 91,5 poäng av 100 möjliga.
Godkänt var 70 poäng och VG var 85 poäng. Härligt värre! Som jag kommer leva på detta lääänge.
Struntsamma om jag kuggar på läkemedelsberäkningen och den prekliniska tentan, de är inte i närheten lika omfattande som Fys tentan. Nåja nog snackat om det.

Ska få Indisk mat av min kära pojk idag. Vi har hittat en "ny" favorit i stan, Papadam. Betydligt billigare än Taj Mahal och dessutom får man väldigt mkt mat för pengarna. (Räcker i två dagar för mig)
Indiskt i Hbg är annars inte så värst billigt (tycker jag i allafall). Detta tänkte jag smaska på:



Mixed sizlar:
Biff, kyckling tikka och kungsräkor, rätten är kryddad med vitlök, ingefära marinerade i yoghurt, tikka kryddor. serveras på hett gjutjärn med sizlar sallad och krämig tandoorisås

Haha ja, dessa tråkiga inlägg kommer när jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om, men håll till godo.
Jag skriver något i allafall :) Nu ska jag slänga mig på sängen och inte vilopossition.

See ya :)

Curling, ja tack

Bästa köpet hittills i år:

Har fryst som en uteliggare denna vintern. Så jag rånade tyvärr mitt lilla sparkonto igen för att få råd till dessa.
Men gud så sköna. Fårskinn, do i have to say more? Sen kan jag inte bestämma mig för om de är snygga eller riktigt "hajk"-fula. Med hajkfula menar jag en kvinna i sina bästa år med fjällrävenryggsäck, goretexjacka och ortopediska skor från Ecco. Hmm nu snurra jag in mig på en fruktansvär generalisering men så blir det i bland.
En sak är säkert i allafall. De är mucho användbara i Svergies usla klimat!

Snart kommer Mikkis till mig och ska hjälpa mig med min fruktansvärta läkemedelsberäkning. Usch. Fick till och med ta hjälp av mina vänner på Facebook för att lösa en uppgift. Detta bådar inte gott! Alla rätt, pytsan. Jag är sååå körd. Nä om man ska ta och ställa sig vid spisen som en riktigt duktig husmor och laga till något.

Tjillivippen

Tentan avklarad, dags för nästa

Ja, och gårdagen bjöd på bra nyheter för lilla mig! Fick bannemej VG på fysiologi tentan. Det kan man kalla lycka! 50% av klassen fick underkänt vilket ändå är en relativt låg siffra. Tidigare har det legat på 70-80% som inte har klarat det. Nu är det bara för mig att hoppa in i läkemedelsberäkningen och omvårdnad som jag ska tenta av nästa fredag! Usch då är det två tentor på en dag!! Nog nådigt då?
och på läkemedelsberäkningen får man inte ha ett enda fel för då blir du underkänd.

Vad har mer hänt på sistonde? Allt möjligt. Var i Berlin, mkt trevligt. Besökt pappa & Suzz, mkt trevligt det med. Festat allt för mkt under Jul och nyår, men det var väldigt trevligt det med.
Alla mina pengar är slut. Januari är en alldeles för lång månad, me not like. Väntar på ersättningen från Näktergalen där jag ska få en tusenlapp nu i Januari, sen de resterande två kommer i April när Näktergalenprojektet är avslutat!
Shit tänk 2000:- extra. Där snackar vi en förmögenhet :) Nä nu ska jag bege mig ut i sommarvärmen med vovven min.

I´ll be back :)


RSS 2.0