Thursday once a week

Ingen har kommenterat. För känsligt ämne kanske?
Sorry. Ska inte vara så allvarlig hädanefter.
Ni vet att jag mer gillar att lägga ut bilder på shopping och dylikt, men eftersom ekonomin har sinat så får andra grejer ta platsen :D

Love ya all, or not.


Kommentarer
Postat av: Ess

Kanske inte så många som är insatta.. det gäller i alla fall mig. Och jag har ingen lust att uttala mig om sånt jag egentligen inte vet något om :) Och skål på dig!

2010-02-05 @ 17:22:45
URL: http://fucktabulous.wordpress.com
Postat av: Carina

Jag kommenterade men sedan ville inte internet som jag ville så orkade inte skriva om allt igen :) Men det var en obehaglig video även om det är på det hållet vårt land är på väg åt. Enligt min mening så tar Sverige in för många invandrare,det finns inte bostäder och arbeten nog för oss som redan bor i landet, varför då inte fokusera mer på de problem som finns och behöver lösas. Man måste integrera de invandrare som finns i landet istället för att skjuta de åt sidan och låta de klara sig själva. Det finns så oändligt mycket att diskutera i detta ämnet men jag slutar här.



ha det bra :)

2010-02-08 @ 12:43:09
Postat av: Andréa

Eller hur.. diskussionen kan pågå länge.

Men jag stör mig på att inga politiker vågar ta tag i det. Bara SD som gör det och de är ju för mycket. Man behöver inte vara främlingsfientlig för att våga ta upp det. En sak är säker, det måste bli ändring snart!

2010-02-09 @ 11:19:20
URL: http://madmoisella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0